1973-tol folyamatosan építjük és szervizeljük a versenysportban résztvevő gépkocsikat komoly eredményekkel.

 

1976-ban az Alkotmány utcai telephely kisajátítása után új telephelyre költöztünk városon belül, melynek megnyitására 1979-ben kerüli sor. Egyben vezetőváltás történt a cég életében, a cég vezetését Spindler Tibor vette át. Az új telephely Borbála telepen, mai telephelyén, a Szeptember 6. u. 110. szám alatt található. A cég 2011. októberében átalakult Spindler Autó Kft. néven működik tovább, változatlan szolgáltatásokkal és minőséggel.

 

1992-ben telephely bővítésére került sor, mivel lehetőség nyílt a telephely melletti terület megvásárlására a főút mellett. Ebben az évben szerződéskötésre került sor a Robert Bosch Hungária Kft.-vel. Az első 10 Magyarországon működő Boschszerviz között voltunk. A cég életében végig jelen volt a családi vezetés, mely a dinasztiában jelen pillanatban is megtalálható. A következő generáció megjelenése a vállalkozásban, folyamatos fejlődést tett lehetővé ifj. Spindler Tibor és Spindler Jenő személyében. A cég kezdetekben 4-5 fővel működött, ebben az időszakban már mintegy 6-8 fő saját nevelésű szakembergárdával rendelkezik A megnövekedett ügyvitel, magával hozta a technológiai fejlődést, mely a felelős gazdasági feladatok ellátásának könnyebbségét eredményezte. Ezeket a feladatokat, a család Összetartója, Spindler Tiborné látja el a mai napig.

 

A 2004-2008 között telephelybővítés történt, aminek eredményeképpen a cég belső struktúrája is átalakuláson ment át. A kibővített szerviz 450m2 -en 5 szerelőbeállással, diagnosztikai sorral és külön gépjárműmosó helyiséggel működik tovább. A folytonosságot követve csatlakoztunk a megújult Bosch Car Service hálózathoz, annak minden minőségi és szakmai kritériumát magunkra vállalva, mindig az ügyfelek maximális kiszolgálására törekedve.

 

2008-2012 között a folyamatos fejlesztések odáig jutottak, hogy el kellett gondolkodni azon, hogy a vállalkozásunk működtetését, a magánvállalkozási formából egy társas vállalkozássá alakítsuk át. A vállalkozás technikai felszereltsége folyamatos fejlesztés alatt állt, melynek eredménye az lett, hogy a régebben beszerzett és már elavultnak tűnő eszközeinket igyekeztünk az új járművek műszaki igényeihez illeszteni. A családi döntés értelmében elindítottuk, a szükséges folyamatokat az átalakuláshoz.

 

2012-2016. A 2012. év végén az eddigi egyéni vállalkozóként dolgozó Spindler Tibor nyugdíjba vonulása miatt, a vállalkozást a két fiú vette át ifj. Spindler Tibor és Spindler Jenő. A Spindler Autó Kft. – kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységgel folytatja az ügyfelek kiszolgálását. Az új vállalkozói struktúra lehetőséget biztosít a korigényeinek megfelelő működéssel kapcsolatos fejlesztések életre hívásában. Az ehhez szükséges felszerelések és infrastruktúrák fejlesztése megkezdődött. Szükségessé vált a telephely bővítés, mely egy új csarnok felépítésében és beüzemelésében fejeződött be 2016. második felében. Továbbra is a szigorú Bosch-Car Service hálózatra vonatkozó előírásoknak megfelelőség volt a cél, melyet több anonim teszt jól teljesítése is bizonyított. Az ügyfeleknek feltett kérdések és a tőlük való visszajelzések alapján érdemes volt a 4 év fejlesztését végrehajtanunk az ügyfeleink megelégedésére.

PARTNEREINK

 

 

Galéria

     

Copyright@SPINDLER ------------ Adatvédelmi nyilatkozat