Tisztelt Látogató!

 

 

Elérkezett az idő, hogy az 1994-ben alapított Spindler Autósport Egyesület életéről az évek alatt történt eseményekről, hozzá tartozó dokumentumokról beszámoljunk ezen az oldalon. Az oldal feltöltése folyamatos lesz, és olyan dokumentumokat is felteszünk, amelyek az Egyesület működése alatti rendezvényekkel kapcsolatos. Gondoltunk arra, hogy lesznek olyan látogatóink, akiket érdekelnek a versenyekkel kapcsolatos eredmények, rajtlisták, esetenkénti fényképek.

Jó böngészést kívánunk, az Egyület vezetése nevében: Spindler Tibor

 

 

 

Az autoszektor.hu cikksorozata:

 

1.rész                  2.rész                     3.rész

Általunk átalakított autók
Opel Corsa A
Opel Kadett
Vauxhall Nova
Opel Corsa B
Honda Civic
Opel Kadett E
Opel Corsa A
Opel Astra GSI
Suzuki Swift RS
Opel Tigra
Suzuki Swift Sport

1936-ban alakult a cég a Fejér megyei, 1600-as lélekszámú Lovasberényben. A céget Spindler Ferenc géplakatos mester és műszerész alapította. A cég profiljába tartoztak a következő tevékenységek: Kerékpárjavítás- és gyártás, részegységek gyártása, továbbá a községben előforduló egyéb eszközök karbantartása javítása , motorkerékpárok javítása közvetlen baráti körnek motorkerékpár tuning.

 

1957-ben egy akkoriban gyorsan és dinamikusan fejlődő városba, Oroszlányba költözött a cég. A régi telephely a város szélén, az Alkotmány utcában volt található.

 

1969-ben profilváltást hajtottunk végre. Átfogó fejlesztés után motorkerékpár és autójavító szervizként üzemel a cég, majd egy folyamatos fejlődés következett be az autójavítás területén, melyhez eszközök és egyéb felszerelések fejlesztésére került sor. Kezdetektől a cég családi vállalkozásként működik.

 

PARTNEREINK

 

 

Galéria

     

Copyright@SPINDLER ------------ Adatvédelmi nyilatkozat